- Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Джерело ідей для дизайну кухні

Дизайн кухні на відкритому повітрі
Дизайн кухні потребує оновлення частіше, ніж оформлення інших приміщень в будинку. І ці зміни можуть виявитися найбільш дорогими. Тому перш ніж приступити до ремонту, важливо добре продумати всі деталі. Представлені тут ідеї та поради, стануть вам помічниками на різних етапах створення кухні вашої мрії.

Кольорове рішення
Якщо ви шукайте простий і дешевий спосіб перетворити кухню, використовуйте фарбу, замість кахлю. Серед безлічі існуючих відтінків найбільшою популярністю сьогодні користуються кухні в білих тонах. Теплі кольори збуджують апетит, в той час як білий привносить в інтер'єр естетику чистоти і свіжості. Ще один популярний варіант - монохромна колірна палітра.

Оригінальні світильники в інтер'єрі кухні
Дивно легка і повітряна атмосфера кухні в нейтральних тонах
Кухонні модулі
Близько третини всіх витрат на ремонт доводиться на кухонні модулі. Необов'язково замінювати все старі шафки новими. Спробуйте додати підсвічування, оновити фурнітуру або просто пофарбувати їх - і побачите, як зміниться простір.

Світлі шафи в інтер'єрі кухні
Блідо зелені кухонні модулі і стільниці під дерево
Підлогове покриття
Паркет - самий привабливий варіант. Цей матеріал надає приміщенню класичний вид. Однак його з успіхом можна замінити ламінатом, який набагато дешевше. Бамбук і коркове дерево, серед інших, самі економічно прийнятні варіанти.

Дизайн великої кухні в білому кольорі
Акцент на темний паркетна підлога в білому інтер'єрі
стільниці
Вони можуть бути виконані з таких матеріалів, як граніт, мармур, скло, нержавіюча сталь, штучного кварцу. При виборі матеріалу враховуйте всі особливості: зовнішній вигляд, тактильні відчуття, вартість, умови експлуатації та догляду.

Яскраво-червоний колір кухонного острова в інтер'єрі
Глянцеві поверхні мармурових стільниць
Острови
Наявність на кухні островів дає масу переваг: додаткові сидіння і зона для приготування їжі, допоміжні місця для зберігання.

Шафи з натурального дерева в інтер'єрі кухні
Контраст матеріалів: бетонний острів серед дерев'яних кухонних модулів і стелі
фартух
Це настінне покриття з'єднує робочу стільницю і верхні шафки, тому його можна ефективно використовувати для об'єднання цих двох основних елементів в одну композицію. При належному монтажі майже будь-який матеріал, що покриває фартух, прослужить довго: і класична плитка, і модна нержавіюча сталь, і тверде скло, і натуральний камінь.

Оригінальні металеві стільці в інтер'єрі кухні
Життєрадісний жовтий фартух оживляє інтер'єр
місця зберігання
Питання зберігання здається другорядним лише до тих пір, поки ви не згадаєте про продукти, тарілки, каструлі і сковорідки, побутові прилади, які потрібно кудись ховати, коли вони не потрібні. Спробуйте наступне: прибрати з кухні предмети, які можуть прижитися в інших місцях будинку; облаштувати комору; переглянути наявні місця зберігання і реорганізувати їх оптимальним чином; і просто утримувати в порядку робочі поверхні.

Темні дерев'яний стіл з металевим каркасом в інтер'єрі кухні
Книжкова шафа на всю стіну на просторій світлій кухні
економічний декор
Декорування - недорогий спосіб вдихнути нове життя в інтер'єр кухні. Навіть невеликі зміни в декорі можуть виробляти колосальний візуальний ефект. Світла кімната виглядає просторіше - перефарбуйте стіни або додайте елементи освітлення. Можна розставити яскраві кольорові акценти або цікаво оформити стіну, наприклад, використовуючи грифельну дошку або відкриті полиці, демонтувати дверцята верхніх шафок і зафарбувати стіну за ними.

Білий кухонний гарнітур в інтер'єрі кухні
Додаткові елементи освітлення на стелі і шафках
Серед запропонованих ідей ви напевно знайдете щось для себе, і ваша кухня перетвориться до невпізнання.

  • Просмотров: 1426

  • Добавлено: 20.05.2017 в 15:25

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 5.0/1

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia