Дизайн інтер'єру фото та ідеї для вас
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Новости

Архив материалов

Спальня [1]
Кухня [2]
Вітальня [1]
Ванна кімната [1]
Біля будинку [1]
Креативні ідеї [1]

Хрущовки відрізняються від інших квартир тим, що вони мають невеликі розміри. Причому це стосується всіх кімнатах і приміщень, включаючи і передпокій, яка представлена ​​на наших фотографіях в дизайнерському виконанні.
Тому, при виконанні ремонту в передпокої слід брати до уваги обмеженість вільного простору даного приміщення. Але цей недолік можна перетворити навіть і в гідність, так як ремонт передпокою в хрущовці не зажадає величезної кількості будівельних матеріалів, і тому можна буде навіть заощадити гроші.
Є два варіанти подальшого розвитку подій: це ремонт передпокою в хрущовці своїми руками або ж виконання ремонту професійними фахівцями. Але другий варіант, звичайно ж, обійдеться для Вас дорожче. Тому розглянемо нижче, як зробити ремонт передпокою в хрущовці своїми руками і фото, що з цього вийшло.

Етапи ремонту передпокою в хрущовці.

1. Заміна вхідних дверей
Як правило, двері в старих квартирах, включаючи і хрущовки, теж досить старі і не ... Читать дальше »

Категория: Креативні ідеї | Просмотров: 972 | Добавил: koby24 | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)

Чи є хтось, хто не любить міні-сади?

Я не думаю, що так. Міні сади це є щось особливе, і вони ідеально підходять для прикраси як інтер'єру та зовнішній вигляд приміщення. Будь-який письмовий стіл може отримати зовсім інший вигляд, просто додавши невеликий вазон  на ньому, і на відкритому повітрі буде виглядати приголомшливо теж. Є рослини, які вимагають уваги, і є інші, які можуть рости одині, не потрібно піклуватись про них занадто багато. Якщо ви не хочете, турбуватися з ними, ви обов'язково повинні отримувати сукуленти. У цій статті я збираюся показати вам деякі чудові фото міні садів, які ви хотіли б мати дома. Сукуленти ідеально підходять для міні-саду, бо вони бувають різних кольорів, форм і текстур, а також, коли ви змішаєте їх, ви отримаєте ... Читать дальше »

Категория: Біля будинку | Просмотров: 1637 | Добавил: koby24 | Дата: 01.03.2016 | Комментарии (0)

Якщо це правда, що кухня є серцем кожного будинку, то ви повинні обов'язково зробити велику роботу, коли справа доходить до його проектування.

Ми всі любимо їжу, і ми, безумовно, любимо споживати її з нашою сім'єю , тому кухня повинна мати гостинну атмосферу, так щоб всі були раді витратити частину свого часу для приготування їжі. Фото нижче знаходяться, щоб дати вам деяке натхнення, тому перейдіть вниз і подивіться на інтер'єр кухні в стилі модерн , завдяки якому ви полюбите готувати.

Чіткі лінії, мінімалістський стиль і нейтральні кольори кращий рецепт для стильної і сучасної кухні. Кухні нижче зроблені із дерева під старовину, і ми повинні визнати, що це приголомшливо. Ви можете вибрати між ... Читать дальше »

Категория: Кухня | Просмотров: 1711 | Добавил: koby24 | Дата: 27.02.2016 | Комментарии (0)

Дизайн вітальні із каміном, фото які вас зачарують

Привіт! Тільки почувши слово камін може змусити почувати себе більш тепліше і затишніше, і мати один в своєму будинку є велика удача. Це  заставить взимку відчувати себе більш тепліше, і ви не помітите, що температура за межами квартири нижче нуля.  У Вас вже є камін у вітальні? Чи розглядали ви ваш інтер'єр, додавши камін у вашу вітальню? В цій статті я збираюся поділитися з вами сенсаційними ідеями вітальні з каміном, який зачарує  вас зненацька. Каміни  переважно ставлять у  вітальні, але тут ми збираємося показати вам, що вони прекрасно працюють у їдальні також. Що багато відпочивати в зимовий період, ви можете бути впевнені, що ваша  Їдальня буде більш чарівною, ніж це коли-небудь було! Є так багато різних конструкцій каміни у їдальнях, т ... Читать дальше »

Категория: Вітальня | Просмотров: 2413 | Добавил: koby24 | Дата: 13.11.2015 | Комментарии (0)

Куди ви йдете, коли хочете уникнути суєти і шуму у повсякденному житті? Якщо ви хочете розслабитися після довгого божевільного і робочого деня, спальня може бути вашим ідеальним шлюзом.



Якщо ваша спальня невелика, ви повинні використовувати кожен куточок, щоб зробити її функціональною. Ви можете використовувати простір під ліжком або використовувати вашу стіну для зберігання речей. Ви повинні використовувати свою уяву і творчий потенціал, щоб зробити місце для зберігання багатьох речей в маленькі спальні і ваша кімната не буде захаращенна, що не дасть переповнятись негативними враженнями. Є мільйон меблів для спальні які ви можете придбати у інтернет-магазині, але я вибрав найкрасивіші, які змусять вас сказати, нічого собі.<img alt="маленька фіолетова спальня" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-purple-535x675.jpg" border="0" alt="&quo
		<!-- ... Читать дальше »

Категория: Спальня | Просмотров: 1018 | Добавил: koby24 | Дата: 11.11.2015 | Комментарии (0)

У вас є невелика ванна кімната? Нічого страшного! У мене ідеї 10 невеликих ванних кімнат, те що вам потрібно. Хоча ваш простір, обмежений, ви можете використовувати свій величезний творчий потенціал, щоб зробити щось надзвичайне з вашої ванної кімнати і перетворити її в простір для повного розслаблення. Давайте перевіримо ці фотографії, і отримаєм деяке натхнення! Насолоджуйтесь!



ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 8 ідей, щоб змусити Вашу малу ванну кімнату виглядати більше



У ванній кімнаті нижче дійсно мало місця. Елементи ванної кімнати в оточенні бірюзового дерева, що робить ванну більш чарівною і сучасною.





Чиста і охайна - ванна кімната нижче є моєю улюбленою, тому що це ... Читать дальше »

Категория: Ванна кімната | Просмотров: 1307 | Добавил: koby24 | Дата: 08.11.2015 | Комментарии (0)

Більшість людей не розуміють, що кухня може бути оформлена так само, як спальня або вітальня . Якщо ви хочете, піти на сміливий крок і зробити стильну заяву, чорні кольори у поєднанні на кухні якраз для вас. Тут, на цьому пості близько 10 чудових стильних дизайнів чорних кухоннь декілька порад про те, що це вам потрібно знати, щоб зробити фантастичну чорну кухню вашої мрії.



Ми покажемо деякі великі фотографії, і ми допоможемо Вам створити зручну, елегантну і сучасну кухню чорних кольорах. Давайте подивимося галерею і поради нижче:





Чорний не означає, чорний. Є різні текстури на кожен колір, і ви можете вибрати кожен відповідно до того який ви бажаєте. Якщо ви хочете елегантний стиль у вашій кухн ... Читать дальше »

Категория: Кухня | Просмотров: 1421 | Добавил: koby24 | Дата: 07.11.2015 | Комментарии (0)

Дизайн интерьера-что это такое?
Проект об интерьере вашего дома. здесь вы найдете много интересных постов о том как украсить свой дом.
Присоединяйтесь к нам в соц. сетях!!!

Просмотров: 1015 | Добавил: koby24 | Дата: 27.09.2015 | Комментарии (0)

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia

Дизайн інтер’єра-це сучасний сайт який призначений для того щоб ви могли спланувати інтер’єр будинку чи квартири. Кожен із нас задається питанням як спланувати інтер’єр квартири, чи будинку. Відтепер це легко, достатньо переглянути ідеї інтер’єрів які представлені у нас на сайті . Ви можете знайти безліч ідей дизайну і облаштувати інтер’єр спальні , інтер’єр вітальні, інтер’єр кухні, інтер’єр ванної кімнати, а також безліч креативних ідей. У нас представлені лише найкращі дизайни інтер’єрів від провідних світових дизайнерів. Ви побачите дизайни квартири в англійському стилі в арабському стилі, у стилі мінімалізм, у стилі хай тек, у стилі модерн. Дизайн інтер’єра он-лай відтепер просто вам непотрібно покидати вашої оселі , щоб підібрати те що вас зацікавить, достатньо лише зайти на сайт desingfor і обрати кращий дизайн для вашого помешкання. Відтепер вам не потрібно відвідувати курси дизайну інтер’єра щоб зробити чудовий ремонт. У нас на сайті є безліч розділів інтер’єру будинку з фото, а саме такі : дизайн кухні фото, дизайн спальні фото,дизайн будинку фото, дизайн вітальні фото,дизайн ванної кімнати фото, дизайн дитячої кімнати фото, дизайн кабінету фото. Раніше щоб отримати сучасний дизайн кухні чи будь-якої кімнати у будинку вам необхідно було звертатись у студію дизайну і платити їм чималу суму грошей за проект інтер’єру. На сьогоднішній день вам непотрібно витрачати ваші гроші щоб облаштувати ваш дім. Ви можете зробити це самі недорого переглянувши поради на нашому інтернет порталі.