Відмінні варіанти яскравих холодильників для вашої кухні - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Відмінні варіанти яскравих холодильників для вашої кухні

Яскраві холодильники в стилі ретро знову стали популярними. І звичайно, з плином часу їх технічна складова покращилася в рази: скоротилося споживання енергії, збільшилася місце для зберігання продуктів і були додані додаткові характеристики.

Сьогодні виробники створюють холодильники різних розмірів: від міні, які можуть поміститися навіть в самій маленькій кухні, до величезних, в які помістяться тижневі запаси провіанту. У нашій статті ви побачите приклади холодильників всіх розмірів і кольорів.

Міні-холодильники
Цей чарівний міні-холодильник прекрасно підійде для власників студії або для студентів. Незважаючи на те, що дана модель не займе багато місця у вашій кухні, вона стане приємною деталлю в інтер'єрі вашої квартири.

Яскравий міні холодильник в інтер'єрі
Міні-холодильник відмінно впишеться в будь-який інтер'єр
Якщо ви не любитель пастельних відтінків, то цей холодильник стане відмінним варіантом для вас: ви можете замовити його в будь-якому іншому кольорі.

Яскравий міні холодильник
Модель холодильника, відповідна ваш смак
Крихітний квадратний холодильник стане відмінним варіантом для студентів: він поміститься навіть в найменшу з кімнат. Крім того, він зможе послужити магнітною дошкою, на якій можна зберігати замітки і фото.

Яскраві міні холодильники
Ви зможете зберігати не тільки продукти, а й спогади
Ця модель, створена для шанувальників 1950-х, додасть нотку старовини в ваш офіс або ігрову кімнату. А дозатор напоїв, розташований на двері, дозволить довше зберегти напої холодними.

Яскравий холодильник середнього розміру
Холодильник в ретро-стилі
Холодильники середнього розміру
Дана модель поєднує в собі великий простір для зберігання продуктів, що відповідає сучасним стандартам, і відмінний дизайн. Крім того, ви можете змінювати колір і комплектацію, додавши, наприклад, автомат для приготування льоду.

Яскравий холодильник в ретро стилі
Холодильник середнього розміру
Холодильники фірми Smeg досі є одними з кращих на ринку. Вони ідеально підійдуть, якщо ви хочете додати більше кольору в кухню. Їх дизайн, створений ще в 40-х роках минулого століття, все ще користується попитом.

Яскравий холодильник в інтер'єрі кухні
Неустаревающей дизайн холодильників
великі холодильники
Ця модель - не просто гарне доповнення до вашого інтер'єру. Холодильник французької компанії надає великий спектр функцій: температурний контроль відсіків, винний стелаж і автомат для приготування льоду.

Великий яскравий холодильник
Багатофункціональна модель холодильника
Двостулковий холодильник в стилі ретро
Холодильник в пастельних тонах
Доступна в різних відтінках, ця модель включає в себе такі функції, як система Іонової очищення від бактерій, неприємних запахів і цвілі. Місце для зберігання також відповідає сучасним стандартам.

Високий яскравий холодильник
Багатофункціональна модель холодильника
Яскравий холодильник м'ятного кольору
Яскравий холодильник для вашої кухні
Отже, незалежно від інтер'єру вашої кухні, ви завжди зможете вибрати відмінно підходить холодильник, навіть якщо ваша квартира не дозволяє вмістити велику модель. При цьому крім відмінного зовнішнього вигляду, ви отримаєте безліч корисних функцій: система очищення, велика місткість і багато іншого.

  • Просмотров: 1057

  • Добавлено: 20.05.2017 в 14:38

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia