Оригінальні інтер'єри кухонь 2016 року: парад стилів і колірних рішень - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Оригінальні інтер'єри кухонь 2016 року: парад стилів і колірних рішень

Інтер'єри кухонь 2016 року: композиція в сучасному стилі
Сьогодні ми маємо намір обговорити найоригінальніші інтер'єри кухонь 2016 року, хоча на сучасних людей, які до того ж є активними інтернет-користувачами, досить складно справити враження. Але ми спробуємо!

Відрадно те, що в наші дні цілі галузі науки і промисловості об'єднуються з метою створення нових екологічних матеріалів. Тим часом, дизайнери докладають усіх зусиль до того, щоб розробити несподівані образи і рішення на їх основі.

Говорячи про сучасні матеріали, ми в першу чергу маємо на увазі ламінат. Він дуже широко поширений сьогодні, і перш за все через свою функціональності і практичності. Крім того, надає повну свободу у виборі варіанту виконання того чи іншого кухонного компонента. На верхньому фото, зокрема, представлена ​​білосніжна кухня, в якій ламінат використаний в якості підлогового покриття, але при цьому він виглядає зовсім як натуральна деревина.

Переходимо до наступного прикладу. Любителям заміського стилю і американського кантрі напевно припадуть до душі барні стільці, виконані у вигляді сідел. Вони виглядають особливо ефектно на тлі промислового в цілому інтер'єру, поруч з масивної стільницею.

Інтер'єр кухні в стилі кантрі
А що ви скажете з приводу кухні, яка ділить простір зі спальнею, в великому красивому будинку, оформленому в стилі сучасна еклектика? Поєднання дерев'яних і кам'яних поверхонь радує око, але найсильніше вражає відкрите вогнище з конусоподібної витяжкою.

Інтер'єр кухні в квартирі-студії
Дворівневий острів, який плавно переходить в циліндричну тумбу з раковиною, - безумовно, сама виразна складова цього інтер'єру.

Інтер'єр кухні з дворівневим островом
Ситуація, коли ми не можемо знайти якийсь кухонний прилад або інструмент, виникає досить часто. Адже мова йде про предмети, які регулярно використовуються, миються і перекладаються з одного місця на інше. Частково рятує від цієї проблеми універсальна вбудована підставка для кухонних ножів, дуже естетична і безпечна.

Підставка для ножів в інтер'єрі кухні
Кухня, обладнана у такому незвичайному приміщенні, вимагає оригінальних інтер'єрних рішень. І ось які вони в даному випадку: підвісні шафи з закругленими контурами, скульптурний острів з дерева і каменю і люстра з хромованими деталями. Остання могла б здатися недоречною в подібній обстановці, але вона розташовується досить високо і тому не вносить дисонанс в картину.

Інтер'єр кухні з закругленими контурами
Раковина з нержавіючої сталі має обробку, що повторює малюнок музичного фартуха.

Раковина з нержавіючої сталі в інтер'єрі кухні
Ви, звичайно, відразу ж звернули увагу на яскраво-червоні вставки в плиткової облицювання підлоги. З ними перегукується оформлення фартуха.

Інтер'єр кухні з червоними акцентами
Оформлення підлоги і стелі з використанням одного і того ж матеріалу, в даному випадку - деревини досить темного відтінку, може здатися сміливим рішенням. Втім, дизайнери вірно розрахували, що воно виправдає себе в такому високому приміщенні, та ще й при наявності правильної обробки і меблів.

Інтер'єр кухні в чорно-білому кольорі
Нове слово в дизайні кухонь - круглий обідній стіл, який є продовженням острова або півострова. Він виглядає особливо ефектно в просторих інтер'єрах відкритого планування.

Ця кухня оформлена в сільському стилі. Здавалося б, що тут може бути оригінального? А ось що: видовищна комбінація дерев'яних стовпів і балок, шестигранний вікно, два види плитки в обробці фартуха і пластикова обшивка стелі.

Інтер'єр кухні в сільському стилі
Коли передбачається, що певна тема буде домінувати в дизайні інтер'єру, інженерна думка породжує ось такі дивовижні ідеї. Дуже вірогідно виконана човен служить кухонним островом. На її щоглі закріплені відкриті полиці, а корпус вміщує ящики для зберігання необхідних речей.

Інтер'єр кухні з островом в формі човна
Кожен поціновувач якісного дорогого алкоголю був би в захваті від такої комбінації, що включає відкриті полиці, утримувачі для пляшок з напоями і шафа з вбудованим холодильником.

Шафа з вбудованим холодильником в інтер'єрі кухні
А ось і десерт - солодке завершення нашої колекції у вигляді рожевої кухні в стилі хай-тек.

Інтер'єр кухні в стилі хай-тек
Який з представлених в нашій статті варіантів здався вам найбільш цікавим?

  • Просмотров: 917

  • Добавлено: 20.05.2017 в 14:41

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia