Незнімна опалубка з пінополістиролу в малоповерховому житловому будівництві - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Незнімна опалубка з пінополістиролу в малоповерховому житловому будівництві

ріодично розробляються і впроваджуються на практиці технології, що дозволяють економно і в стислі терміни зводити будівлі, що характеризуються відмінними експлуатаційними властивостями. Одна з таких технологій пов'язана із застосуванням незнімної опалубки з пінополістиролу (НВО).

Незнімна опалубка з пінополістиролу для стін будинку фото

Незнімна опалубка: плюси і мінуси

Застосовується НУО, як правило, для прискореного по порівняння з традиційними технологіями, будівництва малоповерхових (до п'яти поверхів) будинків, що мають різне призначення, а також для створення надбудов уже існуючих будівель.

Назвати технологію експериментальної важко з тієї простої причини, що вона вже була випробувана в країнах Європи, в США, Канаді протягом останніх сорока років. Так і у вітчизняному будівництві вона з'явилася більше двадцяти років тому, з яких найбільш активними стали останні десять.

Армування пінополістирольної опалубки

Перевагами застосування НУО є економія, яка досягається завдяки зменшенню витрат на стінові матеріали і фундамент. У першому випадку, завдяки властивостям теплозбереження, квадратний метр стіни з використанням технології НВО обходиться майже в 2,5 рази дешевше стіни, викладеної з цегли. Зменшення маси стін дозволяє створювати полегшений фундамент під меншу питому навантаження.

Армування незнімної опалубки з пінополістиролу

Крім того, використання незнімної пінополістирольної опалубки дозволяє у кілька разів збільшувати продуктивність праці, що в кінцевому результаті призводить до зниження термінів будівництва майже в десять разів. Це дозволяє скорочувати витрати на оплату праці робітників у три-чотири рази.

До того ж, до мінімуму скорочуються витрати на механізми і транспортні перевезення. Причому будівництво можна вести не тільки в теплу пору, але і в зимовий період. Навіть при температурі -20°С можна вести заливку бетону, який не замерзає, а застигає всередині блоку, що виконує роль термоса.

Заливка бетону в незнімну опалубку з пінополістиролу

Виграють і ті, хто купує таке житло. Матеріал має низькі показники теплопровідності, що дозволяє в зимовий час скоротити витрати на опалення будинку майже в три рази. Влітку ж у приміщенні, створений із застосуванням технології незнімної опалубки з пінополістиролу, буде комфортно і прохолодно. Стіни будівлі мають високу ступінь звукоізоляції (до 46 ДБ).

До недоліків пінополістиролу відносять його підвищену горючість, що викликає необхідність ретельного вибору матеріалів для зовнішніх і внутрішніх оздоблювальних робіт.

Деякі труднощі можуть виникнути і у мешканців. Зокрема, у деяких випадках їм важко буде кріпити на стіну полиці і шафки. Щоб уникнути цієї проблеми, рекомендується підбирати такі дюбеля, які будуть досягати шару бетону.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Незнімна пінополістирольна опалубка заливка стін 1 поверху

  • Просмотров: 1072

  • Добавлено: 11.02.2017 в 16:17

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: У дома

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia