- Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Мінімалістська кухня з банкеткою в Міннесоті

Сучасна кухня з банкеткою асиметричної форми
Кухня з банкеткою - це якраз те, чого не вистачало в будинку справжньої бізнесвумен Ненсі Пелда. В особняку, побудованому ще в 90-е, із задоволенням збиралися разом всі члени її великий і продовжує рости сім'ї. Тому його власниця - яскрава, енергійна і в усіх відношеннях цікава жінка - потребувала кухні, яка могла б стати центром розваг.

Знаючи про це, дизайнер Бен ОЕС спроектував ефектну банкетку в стилі лаунж. Він встановив її в самому центрі просторої кімнати, що утворилася після демонтажу стіни між кухнею і розташовувалася по сусідству окремій їдальні. Безумовно, в приміщенні площею 52 м2 було фантазії Бена було де розгулятися. А Ненсі нарешті знайшла кухню з обідньою зоною, досить велику і досить функціональну для її способу життя.

параметри об'єкта
Власник: процвітаюча бізнесвумен
Місцезнаходження: Мендота-Хайтс, Міннесота
Габарити: 52 м2
Автор проекту: Бен ОЕС з CityDeskStudio

Кухня, яка була в будинку спочатку, ніколи не відповідала смакам і вимогам його власниці. Вона була занадто простий і занадто звичайною, робочих поверхонь не вистачало, а саме приміщення не справлялося зі своїми функціями. У той час як Пелда, завзятий конферансьє, регулярно організовувала для своїх домочадців галасливі свята і спортивні змагання.

Отже, першим кроком на шляху до тотального перетворення кухні стало потроєння її площі шляхом приєднання їдальнею і передпокої. Навіть гаражу довелося поділитися своїми квадратними метрами - одне з машино-місць перетворилося в комору.

ОЕС зробив приміщення візуально більш відкритим, вмонтувавши вікно розміром 1,2х2,6 метра в стіну над робочою поверхнею з раковиною. Поруч з ним зайняла своє місце засклена двері, що ведуть в сад на задньому дворі. Це конструктивне нововведення природним чином забезпечило інтер'єр додатковим яскравим кольором - зеленим.

Однак справжню неповторність подарувала кухні нова палітра, заснована на поєднанні білого, чорного і вибухового червоного. Власниця мріяла про виразний дизайні, а ця контрастна колірна схема дозволила позначити контури кожного елементу інтер'єру, зробити їх гострими і графічні.

Фокусною центром простору стала обтягнута шкірою банкетка, сконструйована у формі кухонного куточка. Саме вона дозволила приміщенню залишатися гостинним і по-домашньому затишним, незважаючи на наявність ультрасучасної меблів.

Чорний мармуровий стіл в інтер'єрі кухні
Спочатку автор проекту відштовхувався від ідеї встановити традиційний кухонний острів, але замовниці хотілося, щоб в кухні з'явилося місце для повноцінних трапез, оскільки їдальнею в будинку вже не було. Після довгих обговорень різних варіантів виникло рішення сконструювати щось середнє між обідньою зоною і барною стійкою.

Центр кухні зайняв лаконічний обідній стіл, а навколо нього розмістилися кутові дивани, обрамлені горизонтальними поверхнями, досить широкими для того, щоб на них можна було поставити келихи з напоями і тарілки з закусками. Висока стільниця вбудованого гарнітура використовується для приготування їжі, а в шафах під нею зберігається все необхідне. Тут же встановлено мікрохвильова піч.

Для оформлення банкетки було вибрано контрастне поєднання білого і чорного кольорів. Натхненний знаменитим кріслом Barcelona від Мисан ван дер Рое, дизайнер обтяг її сидіння білої синтетичною шкірою, яка легко миється, і декорував його в техніці Капітонов. Корпус банкетки виготовлений з високоякісних ламінованих панелей з матовою обробкою і увінчаний стільницею зі штучного кварцу.

Червоний глянсовий гарнітур в інтер'єрі кухні
Обідній стіл розміром 2,2х0,7 метра вміщає до восьми чоловік. Його гранітна стільниця важить 160 кілограм. Така ж прикрашає довгий шафа з ящиками, встановлений біля вікна. Природний малюнок граніту вносить необхідну різноманітність в строгу геометрію дизайну кухні, роблячи його більш невимушеним. З цього матеріалу також виготовлена ​​стоїть окремо консоль, яка виступає в ролі барной стійки.

ОЕС ретельно продумав конструкцію основи столу, пам'ятаючи про те, що людям доведеться просуватися вздовж нього в напівсидячому положенні, коли їм потрібно буде сісти. Дизайнер спроектував сталевий каркас з опорами, розташованими по діагоналі, і перекладинами, які можуть складатися, що дозволить гостями вільно рухати ногами. Важливим є те, що у відкритій частині столу можна поставити два або три стільці в якості додаткових місць для сидіння.

Ненсі Пелда хотіла, щоб в її кухні було багато робочих поверхонь і багато місць для зберігання. Вона любить готувати, тому і каструль у неї більш ніж достатньо. Їх все і масу інших речей вмістили ящики довгого шафи, того, що стоїть біля вікна. Їх фасади обклеєні термостійкої металізованої плівкою з глянцевою поверхнею.

  • Просмотров: 1047

  • Добавлено: 20.05.2017 в 15:05

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia