Купівля нерухомості в новобудові: плюси і мінуси придбання квартири на ринку первинного житла - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Купівля нерухомості в новобудові: плюси і мінуси придбання квартири на ринку первинного житла.

Сьогодні поговоримо про те, чим погана або хороша покупка квартири в новобудові.

Плюси придбання житла в новобудові

Найголовніша перевага в тому, що будинок і всі комунікації нові. Відповідно і ймовірність виникнення різного роду комунальних аварій істотно нижче, ніж для квартир в старому житловому фонді.

Кімната з чорновою обробкою в новобудові

Але це перевага себе виправдовує тільки у разі належного якості проведення робіт будівельниками.

Наступний плюс покупки квартири в новобудові – відсутність необхідності відбивати стару штукатурку, ламати стяжку, демонтувати керамічну плитку і покриття для проведення ремонту згідно свого дизайн-проекту. Тут все очевидно, адже глобальний капітальний ремонт у старій квартирі доведеться починати саме з демонтажу всього старого, а в новобудові цього просто немає – голі стіни, чорнова підлога і стеля – роби як хочеш.

У багатьох квартирах в новобудові «вільного планування» відсутні усі або деякі стіни-перегородки. Стіни можна встановити відповідно до вашого власного задуму. Це перевага неоднозначно, є і зворотна сторона медалі, про яку ми обов'язково згадаємо, розглядаючи недоліки покупки квартири в новому будинку.План квартири вільного планування

Ще один плюс в тому, що на всі новобудови організація, яка їх зводила, повинна давати гарантію 5 років. Тобто теоретично всі помилки, допущені при будівництві, повинні бути усунені за її рахунок протягом цього строку. Тільки чи вийде досягти цього на практиці?

Негативні сторони придбання нерухомості в новобудові

  • По-перше, купуючи житло в новому будинку, слід розуміти, що відразу вселитися навряд чи вийде. Адже немає не тільки стяжки і штукатурки, але навіть банальних ванни і унітазу. Так і електрика не завжди повністю розведена по кімнатах. Тому, якщо ви хочете відразу вселитися, то далеко не кожна квартира в новобудові для цього підійде.

Штроблення стіни під електропроводку

  • Другий недолік в тому, що для приведення квартири в новому будинку в житловий стан потрібні значні матеріальні вкладення, адже купувати доведеться дуже багато матеріалу, так і робота коштує недешево.
  • Третій момент – вільне планування, яка насправді найчастіше такий не є! Подивіться на технічний паспорт. На ньому позначені перегородки в квартирі? Якщо так, то ви зобов'язані їх поставити або узаконити перепланування в БТІ. Отримати дозвіл, оформити документи і т. д. А якщо житло придбане в іпотеку? Тоді доведеться ще заручитися дозволом кредитної організації на перепланування.

Квартира вільного планування

І останнє, пройде досить багато часу, поки всі мешканці новобудови зроблять ремонт в квартирах і на сходових майданчиках перестануть накопичуватися мішки з будівельним сміттям, а ваш слух перестане дратувати звук перфораторів і інших інструментів. Та й ліфт, швидше за все, почне функціонувати не відразу, а як раз до того моменту, коли ремонтні роботи у мешканців будуть підходити до кінця.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Плюси і мінуси новобудов

  • Просмотров: 1036

  • Добавлено: 11.02.2017 в 17:56

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Стоит знать

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia