Керамічна плитка плитка для кухні. - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Керамічна плитка плитка для кухні

Кухня в будинку – приміщення особливе, тут не тільки готують їжу, за її столом у багатьох випадках збирається сім'я за обідом і вечерею, сюди ми запрошуємо сусідку на чашку чаю. Іноді використовуємо як кабінет – якщо квартира невелика, а попрацювати потрібно, наприклад, вночі.

Вимоги і рекомендації з вибору плитки для підлоги

Говорячи про кухні, ми насамперед думаємо про затишок, комфорт, чистоту і обов'язково – про безпеку. Погодьтеся, що самий вишуканий дизайн не замінить відчуття впевненості і безпеки там, де мають справу з гарячими, ріжучими та биткими предметами.

Керамічна плитка на підлозі кухні фото

Тому таке значення має стать кухні – його рівна поверхня і якісне покриття. Кухня – приміщення, в першу чергу, технологічне, тому безпека полягає не тільки в тому, щоб попередити можливе падіння, але і в тому, щоб відчувати себе впевнено і комфортно.

До матеріалу, якому належить стати статевим покриттям, пред'являються підвищені вимоги – обов'язково треба з'ясувати, наприклад, як на ньому позначиться потрапляння вологи чи мастила.

Хорошим матеріалом вважається той, який не тільки красиво виглядає і міцний, але і забезпечує відчуття стійкості і безпеки.

Всім цим вимогам відповідає підлогова керамічна плитка для кухні. Її легко містити в чистоті, вона відповідає всім вимогам гігієни і служить довго. З урахуванням того, що зараз активно практикується підігрів підлоги, кахельна плитка на кухні стала використовуватися ще частіше, ніж це було навіть десятиліття тому.

Кахельна плитка для підлоги

Якісна кухонні керамічна плитка зберігає всі необхідні властивості при дуже інтенсивній експлуатації: адже ми знаємо, що на кухні є місця, особливо активно використовуються (біля плити і мийки, біля холодильника і обробного столу). Крім того, на кухні набагато частіше, ніж у всьому будинку, пересувають меблі.

Та й мити підлогову плитку на кухні доводиться дуже часто, ретельно і за допомогою самих різних миючих засобів. Слід врахувати, що можуть падати на підлогу різні гострі або важкі предмети з кухонного начиння, тому вибирати керамічну плитку треба з високими прочностнимі механічними характеристиками (не нижче 3 класу стираності) з поверхнею стійкою до хімічного впливу миючих засобів.

Обробка підлоги плиткою

Вибираючи керамічну плитку для кухні, потрібно пам'ятати про те, що вона повинна бути міцною і зберігати свої властивості навіть при впливі високої температури, масел, кислот та інших хімічних речовин.

Ще в магазині переконайтеся, що підлогова плитка не має тріщин і відколів, а її поверхня ідеально рівна, адже це так важливо для безпечного пересування і відчуття комфортності.

А різноманітність колірних рішень і параметрів плитки сучасний ринок забезпечує в повній мірі. Підвищеним попитом сьогодні користується керамічна плитка у вигляді паркету, яка робить підлогу особливо красивим і навіть вишуканим.

Дизайн підлоги

Сформовані ціни на підлогову керамічну плитку з білої глини від традиційних виробників Італії або Іспанії стабільні, а асортимент дуже багатий. Не менш інтенсивно ведеться продаж плитки з червоної глини від виробників Німеччини.

Виробництво плитки не стоїть на місці і весь час з'являються все більш красиві вдосконалені матеріали. Щоб зробити оптимальний вибір, задовольнивши необхідні вимоги, завжди можна вдатися до порадою фахівця в магазині.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Секрети вибору керамічної плитки на підлогу

  • Просмотров: 921

  • Добавлено: 11.02.2017 в 18:03

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia