Як обрати шафу-купе. - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Як правильно вибрати шафу-купе для будинку і не помилитися?

дбір меблів починається з ретельного вивчення ринку, всіх плюсів і мінусів вподобаної моделі і фірми. Вибір шафи-купе не є винятком. Цей предмет обстановки останнім часом став неймовірно популярним, і, здається, що купити його нескладно.

Шафа-купе в інтер'єрі

 

Достоїнства і недоліки шаф-купе

Але при виборі варто врахувати репутацію виробника, особливості матеріалів, використаних для створення шафи, якість фурнітури і інші дрібниці. Якщо ж ви все ще сумніваєтеся, чи варто робити таку покупку, пропонуємо невеликий аналіз плюсів і мінусів шаф-купе.

У чому переваги шаф-купе

  • Великий вибір моделей. Шафи-купе представлені величезним асортиментом моделей. Ви можете купити прямолінійні і кутові, вбудовані і корпусні купе, виконані з МДФ, ДСП, дерева, ротанга, пластику, бамбука, скла. Особливо ефектно виглядають комбінації декількох матеріалів. Окремо варто відзначити різноманітність оформлення фасаду: друк, аплікації, мозаїка, піскоструминна обробка та багато іншого, здатне перетворити звичайний шафа-купе в стильний елемент інтер'єру.

Містка шафа-купе в передпокої фото

  • Місткість. Шафа-купе дозволяє акуратно і зручно розмістити максимум речей завдяки можливості ефективно розпланувати внутрішній простір. Особливо затребуване це властивість при оформленні невеликих квартир, де важливий кожен квадратний метр.

Кутовий шафа-купе в заміському будинку

  • Приємний дизайн. Шафи-купе виглядають елегантно і сучасно, прекрасно вписуючись в будь-яку обстановку.

Вбудований в нішу в передпокої трьохдверний корпусний шафа-купе

  • Індивідуальність. Якщо вам не підходять готові моделі, ви завжди можете замовити шафу. В результаті ви отримаєте купе, виконане з урахуванням зазначених параметрів з тих матеріалів, які ідеально відповідають інтер'єру вашого будинку. Це ж стосується і оформлення фасаду: під час виготовлення фахівці завдадуть будь-який сподобався вам малюнок.

Вбудований шафа-купе в спальні

  • Простота установки. Шафа-купе можна змонтувати з урахуванням планування, використовуючи замість деяких стінок стіни кімнати, підлога, стеля або фальш-панелі. Крім іншого, це ще і спосіб заощадити.

Вбудований шафа-купе

  • Безпека. Якісні шафи-купе виготовляються з екологічних матеріалів, які не шкодять здоров'ю. А дзеркала оснащуються захисною плівкою, завдяки якій розбите скло не розлетиться на друзки, а просто піде тріщинами.

Недоліки шаф-купе

  • Ризик швидкого зносу розсувної системи. Розсувна система – найбільш вразлива частина конструкції шафи-купе. Якщо в шафі встановлено дешевий профіль або будівельна поверхня нерівна, великий ризик швидкої поломки.

Алюмінієві розсувні системи

  • Необхідність установки додаткового освітлення. Це стосується глибоких і просторих шаф-купе, які, по суті, являють собою додаткову кімнату. Знайти потрібні речі в такому шафі непросто, так що доведеться подбати про джерело світла всередині купе. Звичайні точкові світильники прекрасно впишуться в інтер'єр шафи і суттєво полегшать наведення порядку.

Точкові світильники для шаф-купе

  • Необхідність чистити нижні напрямні. Зрозуміло, будь-які меблі вимагає регулярного обслуговування, але у випадку з шафою-купе це особливо важливо. Мова йде про чищення що направляють від пилу і дрібних частинок бруду, які неминучі в житловій квартирі. Використовуючи тонку насадку, ретельно пилососьте доріжки напрямних, щоб зберегти легкість відкривання дверей.
  • Деформація із-за неякісних елементів. Недобросовісні виробники можуть заощадити на якості деяких деталей, через що з часом шафа деформується або зламається. Щоб уникнути цього, необхідно ще на етапі вибору дізнатися, з чого виготовлено купе, не обійшовши увагою навіть фурнітуру і профіль.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Як вибрати шафу-купе

  • Просмотров: 1014

  • Добавлено: 07.02.2017 в 19:03

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Стоит знать

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia