Облаштування кухні в заміському будинку, ідеї та поради. - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Як облаштувати кухню в заміському будинку: ідеї та рекомендації

Купуючи величезну квартиру в новобудові або власний заміський будинок (котедж), люди не можуть надивитися на них і повірити своєму щастю. Що ж так приваблює тут? Все дуже просто, на великій площі більше можливостей для фантазій, що і дозволить створити справжню затишну кухню.

Світла затишна кухня на замовлення

 

Облаштування та дизайн кухонного приміщення

Звичайно ж, якщо все зробити грамотно, то і в маленькій квартирі є свої переваги. Але сьогодні ми б хотіли поговорити про те, як можна змінити обстановку власного будинку за допомогою кухні на замовлення. Варто зауважити, що на таких просторах не так-то просто відтворити те, що ви задумали, тим більше без допомоги професіоналів.

Кухня в приватному будинку

В першу чергу, варто поговорити про саму плануванні, а точніше, як буде розташовуватися ваша майбутня меблі і де. Звичайно ж, як ми вже казали в таких площах можна запросто загубитися, не кажучи вже про фантазіях, які приходять на розум. До того ж, якщо додавати зайвого, то можна змусити вільний простір непотрібними предметами і речами. В даному випадку, стилі кухні на замовлення залишаються колишніми, а от саме розташування змінюється, так як площа тут вже набагато більше, ніж у квартирі.

Кухня на замовлення фото

Для кухні заміського будинку характерна сама готування. Тобто, місце для кухні буде саме робочим. Тут слід готувати блюда, мити посуд і інше. А ось пригощати вже можна в їдальні, яку ви виділите для трапези. Тут стане збиратися не тільки вся родина, але й гості.

Ідеї оформлення кухні приватного будинку

Острівний варіант кухні

Розглянемо кілька варіантів:

  1. Якщо ви збираєтеся влаштувати їдальню зону окремо від самої кухні, то краще всього встановити меблі та техніку уздовж стіни. Раковина, посудомийна машина, пральна машина і холодильник можуть розташуватися уздовж однієї стіни в ряд.
  2. Не забувайте, що робоча зона, де можна різати продукти і здійснювати з ними інші процеси, повинна знаходитися поруч з мийкою. У цьому випадку можна зробити острівний варіант, коли робоча зона має окреме місце посередині кухні і має окрему дерев'яну стільницю.
  3. Якщо площа кухні дозволяє, то багато предмети розмістяться вздовж кількох стін або у вигляді літери «Г». В такому випадку можна поставити обідній стіл посередині приміщення і приймати їжу тут. Телевізор, повішений на кронштейн, буде приємно доповнювати простір, а звільнене місце дозволить збиратися на кухні всій родині і друзям. Не забувайте про плиту і духова шафа, які повинні встановлюватися під витяжкою.
  4. Варто зауважити, що багато власників сучасних кухонних гарнітурів стали розташовувати духовий шафа на рівні рук, щоб було зручно ним користуватися. Він відмінно вписується в будь-який інтер'єр і красиво виглядає.
  5. Дуже часто в заміських приватних будинках почали встановлювати барну стійку, яка ідеально підходить для великої кухні або квартири студіїВсі необхідні приладдя і начиння можна розмістити на металевих аксесуарах, а решта прибрати в полички і шафи від невеликого кухонного гарнітура.
  6. Якщо ви не уявляєте свою кухню без сучасного декору, то можна вибрати відкритий варіант гарнітура зі стелажами. Деякі полички такого гарнітура не мають задніх стінок і дверних стулок. Звичайно ж, в деякому роді це дуже зручно, ви будете чудово бачити, що і де знаходиться.

Сучасний кухонний гарнітур

Взагалі, декорування приміщення квартири або заміського будинку сьогодні дуже популярно. Адже це не тільки красиво, але і індивідуально. Варто зауважити, що ваша фантазія може знадобитися як раз там, де вона так необхідна.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Секрети інтер'єру правильної кухні

  • Просмотров: 900

  • Добавлено: 07.02.2017 в 19:12

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia