Дизайн та інтер'єр мансарди на дачі. - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Дизайн та облаштування мансарди дачного будинку

Правильне облаштування мансарди в дерев'яному будинку на дачі вирішує цілий ряд проблем побутового рівня:

  • горище з малокорисного, по суті, приміщення перетвориться в одну або навіть декілька кімнат,
  • значно зменшуються втрати тепла, та й сама будівля виглядає освеженным і доглянутим.

Мансарда – подарунок для власника дачного будинку, адже це приміщення таїть усередині себе великий потенціал! Завдяки ламаною лініями даху і кривизни стін воно в принципі не може виглядати стандартно і нудно.

Ваше завдання – не зіпсувати те, що вже є: наприклад, не варто перетворювати мансарду в багатофункціональну, оформлену в серйозному стилі кімнату. Нехай це буде щось фантазійне і оригінальне, нехай панує романтична атмосфера – адже до зірок-то, по суті, рукою подати!

Дизайн мансарди в дерев'яному будинку

Варіанти обробки мансарди в дерев'яному будинку: конструктивні рішення

  1. Головна відмінність горищного приміщення від інших кімнат у будинку – змінну висоту стелі можна обіграти, спорудивши уздовж стінок стелажі, або встановити в нішах освітлювальні прилади, що створюють незвичайну гру світла.
  2. В приміщенні дуже багато гострих кутів, і це робить його не комфортним? Даний недолік можна нейтралізувати, використовуючи для дизайну мансардного поверху матеріали схожих тонів, краще однієї колекції того ж виробника.
  3. Зрештою, від неправильної геометрії легко піти, звівши вертикальні стінки з фанери або листів гіпсокартону, і змайструвавши за ними невеликі шафки для речей, коморка або невелику гардеробну.
  4. Обов'язковий атрибут мансарди – дерев'яні лаги можна обіграти і використовувати для зонування горищного приміщення, закріпивши до них перегородки з гіпсокартону, штори або жалюзі.
  5. Візуально збільшити обсяг горищного приміщення допоможуть освітлювальні прилади, розміщені над кожної багатофункціональної зоною.

Варіант обробки мансарди в дерев'яному будинку фото

Дизайн мансарди на дачі: втілена думка

Чудово, коли у власному дачному будиночку є невелика кімнатка, де можна відійти від мирської суєти і зрештою зайнятися собою. Мансарда дуже підходить для цього, особливо якщо оформити її відповідним чином.

Кімната під дахом фото

Розмірені кольори, натуральні матеріали, свічки і ліхтарики, вазони з квітами – максимум природності.

Масажні стіл і крісло, бігова доріжка, музичний центр, відмінна вентиляція потрібні для занять спортом, йогою і, в цілому, для підтримки тонусу і бадьорості духу.

Незважаючи на величезну кількість поличок для книжок, DVD-дисків і т. д. приміщення не переобтяжений деталями, їх рівно стільки, скільки необхідно.

Облаштування мансарди в дерев'яному будинку фото

Вид з вікна на річку або ставок допомагає підтримувати медитативний настрій, а музика вітру міцно захищає від усіх негативних впливів зовні.

Ще кілька порад

Бажаєте заощадити на опаленні і відразу досягти того, щоб у будинку було комфортно? Тоді не забудьте про термоізоляції. Термін «холодна дах» відноситься до горищного приміщення без термічної захисту. В даному разі з дому випаровується приблизно чверть тепла.

Не робіть в мансарді маленьких вікон, інакше в приміщенні буде похмуро.

Для раціонального природного освітлення мансарди площа скління повинна складати більше 10% від її площі. При цьому зенітне вікно «дивиться» в небо вікно дає на 40% більше світла, ніж слухове такого ж розміру.

Дизайн мансардного поверху

Для мансарди не підходять звичайні шифоньєри і стелажі. Тут не обійтися без інтегрованих шаф, які точно підійдуть під будь-яку, навіть саму тіснувату нішу і дозволять раціонально використовувати всю площу приміщення.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Облаштування мансарди ідеї дизайну ФОТО

  • Просмотров: 1130

  • Добавлено: 07.02.2017 в 19:33

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: У дома

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia