Система охорони автоматична для приватного будинку та дачі. - Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Автоматична система охоронної сигналізації для дому та дачі

Одним з найдосконаліших і поширених типів захисту будь-якого виду майна є установка комплекту сигналізації. Дана охоронна система не тільки налякає зловмисника, але і попередить про можливе проникнення.

Принцип роботи комплекту простий, в його основі лежить реакція на певний тип роздратування сенсора. Після спрацьовування цього елемента, інформація передається на головний блок, у якому відбувається обробка даних і виведення кінцевого результату. Якщо сигнал про небезпеку підтверджується, то лунає звук сирени. Таким чином, можна пояснити роботу охоронної сигналізації, як мовиться, в двох словах.

 

Охоронна сигналізація принцип роботи

Тепер спробуємо розкрити ситуацію в подробицях. Одним із складових, без яких система охоронної сигналізації працювати не буде, є набір охоронних сповіщувачів (сенсорів), серед яких:

  • датчики руху,
  • датчики відкриття,
  • датчики двері,
  • ІК датчики,
  • датчики газу і диму.

Всі вони працюють за принципом рецептора і кожен запрограмований на певний тип діїНаприклад, датчик руху спрацює у випадку виникнення пересування предмета, який випромінює тепло.

Щоб сенсор працював справно і давав як можна менше помилкових показань, потрібно подбати про те, щоб його реакція була найбільш точної при невеликій різниці між фонової температурою і температурою тіла.

Датчики охоронної сигналізації фото

Найбільш точний результат ви отримаєте при великій різниці температур. Але варто зауважити, що нові розробки датчиків руху працюють практично без помилок. Правда, і вартість їх вище, але результат того вартий. Даний представник сенсорів є, мабуть, найпоширенішим, пов'язано це з тим, що саме по руху найчастіше і визначають несанкціоноване проникнення.

Наступний тип, а саме, датчик відкриття, встановлюється в місцях, де є наявність, наприклад, віконних стулок і т. п. тобто, подразником в цьому випадку буде пересування вмонтованих елементів. Датчик відкриття використовується набагато рідше, ніж датчик руху.

Датчик двері теж зустрічається досить рідко, так як він прив'язаний безпосередньо до предмету роздратування. Якщо двері в наявності немає, то і потреби в даному типі сенсора теж немає.

Перед тим, як встановити комплект системи охоронної сигналізації, необхідно продумати все до дрібниць, щоб результат роботи системи був оптимальним, а вартість мінімальної. Це можливо без допомоги професіонала.

Якщо вас цікавить захист квартири від злому, тут взагалі все просто, складніше, якщо мова йде про заміський будинок, але все-таки і це реально. Вам просто потрібно скласти план приміщення, продумати всі шляхи проникнення в окремі кімнати, визначиться з наявністю балконів, вікон і дверей. І, як результат, методом виключення підібрати комплект сенсорів.

Охорона будинку GSM-сигналізацією схема

Як уже згадувалося, після спрацьовування датчика і обробки інформації, спрацьовує сирена. Але це не єдиний результат роботи. Якщо ви використовуєте GSM-сигналізацію, крім тривожного сигналу, ви отримаєте попередження по телефону, що дозволить максимально убезпечити майно.

Разом з комплектом охоронної сигналізації можна встановлювати, наприклад, домофонну систему відеоспостереження. У комплексі охоронна система буде найбільш оптимальною, так як не завжди одна ступінь захисту може бути достатньою.

Таким чином, якщо зловмисника не зупинив домофон, то звук сирени притупи його реакцію, так і попередить людей, що знаходяться поблизу, а камера відеоспостереження допоможе розпізнати обличчя грабіжника.

P. S. А на десерт пропоную подивитися відео-ролик: Найбільш часто вживані охоронні сповіщувачі

Завдяки новим розробкам охоронних систем – ви здатні відчувати себе комфортно і захищено в будь-якій ситуації.

  • Просмотров: 1065

  • Добавлено: 07.02.2017 в 19:38

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Стоит знать

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia