- Дизайн интерьера
Меню
Поиск
Категории раздела
Спальня [2]
Гостиная [2]
Кухня [19]
Ванная комната [1]
Креативные идеи [1]
У дома [4]
Стоит знать [6]
Полезные статьи на различные строительную тематику, которые помогут вам узнать больше полезного о ремонте и дизайне помещения.
Вход на сайт
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Interiorfor.com Рейтинг@Mail.ru
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Австралійські фахівці представляють ідеї дизайну кухні

Ідеї ​​дизайну кухні, реалізовані в авторських проектах
Звідки ще почерпнути ідеї дизайну кухні, а то й з авторських проектів, відзначених авторитетними організаціями та виданнями? Повірте, кращого джерела вам не знайти! Як доказ пропонуємо вам познайомитися з фотографіями чудових інтер'єрів, які увійшли в 2016 році в список кращих кухонь за версією відомого інтернет-ресурсу Houzz.

Заздалегідь подякуємо будівельників, архітекторів, дизайнерів і інших фахівців в сфері облаштування будинку за їх неоціненний внесок у формування нового уявлення про простір, яке колись розглядалося виключно як територія кулінарної рутини.

1. Елемент гри
Ідеї ​​дизайну кухні - дерев'яний кухонний гарнітур
Кухня, яку ми бачимо на цьому фото, є частиною будинку, розташованого в Мельбурні. Його дизайн розробляли фахівці з Andrew Maynard Architects при безпосередній участі синів замовниці - двох хлопчиків-близнюків восьми років. Грайливий характер інтер'єру проявляється в багатьох його рисах.

Вбудований гарнітур з дерев'яною облицюванням має ефектні прорізи на одній зі своїх бічних поверхонь. Діти із задоволенням розвивають тут свої альпіністські навички, поки батьки готують їжу для поповнення їх запасу енергії.

2. Протилежності притягуються
Ідеї ​​дизайну кухні - чорно-білий інтер'єр
Будинок, визнаний історично цінним об'єктом, отримав сучасний апгрейд зусиллями дизайнерів з rosstang architects. Вони продумали монохромну палітру і твердо дотримувалися її.

Авторам проекту довелося цілком покладатися на поєднання текстур. З цієї причини в інтер'єрі кухні можна виявити елементи з абсолютно різнопланових матеріалів - деревини, стали і каррарського мармуру. Необхідну ноту креативності додає в декор люстра від Christopher Boots.

3. Виграшний контраст
Ідеї ​​дизайну кухні - чорно-жовтий глянсовий гарнітур
Поєднання чорного і жовтого кольорів не користується дуже великою популярністю, коли мова заходить про вибір палітри оформлення кухні. Однак інтер'єр від Atticus & Milo доводить нам, що ця контрастна комбінація - дуже вдала. Два насичених відтінку присутні в декорі всіх кімнат будинку - в різних співвідношеннях.

4. Дві сторони однієї кухні
Ідеї ​​дизайну кухні - незвичайний білу стелю
Велика площа - це те гідність кухні, яке стоїть підкреслювати. Дизайнери з carterwilliamson architects спроектували абсолютно відкритий простір, обмеживши його лише однієї глухою стіною. Однак саме її драматичних декор, поряд з чудовим оформленням стелі і цікавим набором меблів, дозволив цій кухні опинитися серед кращих.

5. Відкриті полки як зразок креативного дизайну
Ідеї ​​дизайну кухні - світильники мідного кольору
Саме відкриті полиці зводять цей інтер'єр від Luigi Rosselli Architects на новий рівень деталізації. Це і асиметрично розташовані ніші в підставі кухонного острова, в яких переважно зберігаються кулінарні книги, і приголомшливий дерев'яний стелаж, розташований над робочою поверхнею і використовуваний для демонстрації колекції дорогого посуду домовласників.

6. Чарівний дизайн
Ідеї ​​дизайну кухні - білі мармурові стільниці
Фахівці з Watershed Design спроектували кухню, яка не застаріє ніколи. У цьому інтер'єрі відмінно уживаються один з одним дерево, мармур і сталь. Але що дійсно заслуговує на увагу, так це дзеркальний фартух, завдяки якому створюється відчуття, ніби в стіні є наскрізною отвір, а простір візуально розширюється.

7. Більше, ніж просто кухня
Ідеї ​​дизайну кухні - кухня-вітальня в теплих відтінках
А тепер поговоримо про дійсно просторих приміщеннях. Правда, інтер'єр від Mixed Element, який об'єднує кухню, вітальню і їдальню, вражає не тільки своїми габаритами. Висока стеля, велика кількість деревини природного теплого відтінку і вишукані світильники - ось що робить його таким привабливим насправді.

8. Ефект старовини
Ідеї ​​дизайну кухні - білі барні стільці
Дерево з такою оригінальною обробкою використовується дизайнерами в самих різних цілях. На фото - кухня L-подібної конфігурації, розроблена командою студії Liz Prater Design Home. Фасад острова обшитий грубуватими дерев'яними дошками, з ним перегукується конструкція, що складається з стельової балки і двох вертикальних опор.

9. Відтінки білого
Ідеї ​​дизайну кухні - навісні полки зі сталі
Білих кухонь багато, але серед них досить і тих, які неминуче навіюють нудьгу. У чому ж секрет привабливості дизайну від Poliform? Мабуть, в наявності стильних сталевих полиць з матовою обробкою і неймовірно ефектних світильників.

10. Фанера не здається позиції
Ідеї ​​дизайну кухні - світлий гарнітур з фанери
Це, мабуть, самий доброзичливий будинок в нашій фотодобірці. Дизайнери з Oof Architecture назвали свій проект Hello House, і, хоча ми можемо оцінити лише кухню, сумнівів в його креативності не виникає. Саме приміщення не відрізняється завидними габаритами, але функціональний острів і полірований бетонну підлогу, в якому відбивається світло, роблять інтер'єр одночасно практичним і модним.

11. Зухвале поєднання
Ідеї ​​дизайну кухні - вінтажний кухонний острів
Студія Art of Kitchens пропонує нам оцінити результат зіткнення (інакше і не скажеш) двох абсолютно різних матеріалів. Так, не кожному прийде в голову змусити ділити один простір гарнітур з золотисто-дзеркальною обробкою і острів з відновленої деревини. Для повноти ефекту образ доповнений табуретами в індустріальному стилі.

12. Відступ від правил
Ідеї ​​дизайну кухні - незвичайна форма стільниці кухонного острова
Хіба існують стандарти, яким в обов'язковому порядку повинен відповідати кухонний острів? Якщо так, то вони навряд чи допускають можливість створення ось такої моделі. Проте острів з екстравагантною стільницею, спроектований дизайнерами з Corben Architects, вже прикрашає кухню в одне австралійському домі, і власники не перестають їм захоплюватися.

13. Гострі грані
Ідеї ​​дизайну кухні - інтер'єр в білому кольорі
Білий, чорний і деревина - поєднання, яке забезпечило схвалення експертів кухні від Greig Design & Construction. Світильники, що імітують лампи розжарювання старого зразка, дзеркальний фартух і холодильник зі скляними дверцятами кілька оживляють стриманий образ.

14. Повна інтеграція
Ідеї ​​дизайну кухні - чорний матовий гарнітур
Різко окреслені і елегантні компоненти кухні від Porebski Architects немов виростають зі стін і підлоги, надаючи дизайну динамічність. Екстравагантний світильник від Christopher Boots (такий же ми бачили на фото номер два) підкреслює малюнок мармурового фартуха, пов'язуючи частини інтер'єру воєдино.

15. У потоках світла
Ідеї ​​дизайну кухні - кругле стельове вікно
Дуже багато домовласників стурбовані пошуком способів поліпшити освітленість своїх осель, особливо їх найтемніших куточків. Дизайнери з Decus Interiors вибрали самий очевидний шлях при оформленні цієї кухні - встановили кругле стельове вікно прямо над центром приміщення.

16. Кухня як галерея сучасного мистецтва
Ідеї ​​дизайну кухні - оригінальне декорування стін
Перед нами - кухня в будинку, розташованому в австралійському Мерріквілле. Дизайнер Девід Бойл перетворив його в найяскравіше і незвичайна будова на вулиці. Власники захоплюються колекціонуванням предметів мистецтва, і кожна стіна в інтер'єрі є для них своєрідним виставковим простором. Так, кухню прикрашає полотно в стилі стріт-арт від місцевого художника Марка Хетерінгтона.

17. З іншого світу
Ідеї ​​дизайну кухні - ультрасучасний глянсовий гарнітур
Команда фахівців з Andrew Simpson Architects назвала цей проект Cloud No. 9 ( «Хмара № 9). Кухня виглядає як павільйон для зйомок фантастичного фільму про далеке майбутнє, і все завдяки її складного, ультрасучасному і масштабного дизайну. Фіолетовий колір досить рідко зустрічається в оформленні утилітарних приміщень, але в цьому випадку саме він забезпечує унікальність інтер'єру.

18. Ближче до коріння
Ідеї ​​дизайну кухні - інтер'єр в стилі рустик
Дизайн цього будинку, розроблений студією Lime Building Group, віддає пошану історії та культурі Нового Південного Уельсу, де, власне, і знаходиться об'єкт. Шафи в стилі шейкер, ретро-плита Aga і плитка з ностальгічним орнаментом наділяють інтер'єр сільським чарівністю.

19. Багатогранність сірого
Ідеї ​​дизайну кухні - бетонні стіни в інтер'єрі
Бетон найчастіше сприймається як матеріал з холодною енергетикою, але кухня від Robert Mills Architects and Interior Designers наочно демонструє нам, що він все ж може бути теплим. Яскраво-помаранчева картина, що стоїть на робочій поверхні, і дерев'яна підлога роблять сірий інтер'єр інтригуючим, а аж ніяк не відстороненим.

20. Комунікаційний центр
Ідеї ​​дизайну кухні - кухонний острів з оригінальною стільницею
Саме кухня все частіше стає тим місцем, де люди приймають гостей і проводять час зі своїми близькими. Очевидно, що вона повинна бути пристосована для цього. Дизайнери з R.Z. Owens Constructions спроектували острів з виступаючою з двох сторін стільницею, біля якого може вільно розміститися вся сім'я.

Ми впевнені, що серед цих приголомшливих інтер'єрів обов'язково знайдеться той, який стане для вас джерелом натхнення, коли ви зважитеся на перетворення кухні у власному будинку. Можливо, і вашим друзям буде цікаво з ними познайомитися?

  • Просмотров: 1031

  • Добавлено: 20.05.2017 в 15:07

  • Комментариев: 0

  • Автор: koby24

  • Категория: Кухня

  • Рейтинг: 0.0/0

Добавить комментарий

avatar

Социальные сети

Контактная информация

777 777 666

koby24@ukr.net

+444 555 666

Little Lonsdale St, Melbourne Victoria 8011 Australia