Приголомшливі міні сади, які ви хотіли б зробити своїми руками

Чи є хтось, хто не любить міні-сади?

Я не думаю, що так. Міні сади це є щось особливе, і вони ідеально підходять для прикраси як інтер'єру та зовнішній вигляд приміщення. Будь-який письмовий стіл може отримати зовсім інший вигляд, просто додавши невеликий вазон  на ньому, і на відкритому повітрі буде виглядати приголомшливо теж. Є рослини, які вимагають уваги, і є інші, які можуть рости одині, не потрібно піклуватись про них занадто багато. Якщо ви не хочете, турбуватися з ними, ви обов'язково повинні отримувати сукуленти. У цій статті я збираюся показати вам деякі чудові фото міні садів, які ви хотіли б мати дома. Сукуленти ідеально підходять для міні-саду, бо вони бувають різних кольорів, форм і текстур, а також, коли ви змішаєте їх, ви отримаєте гарний і різноманітний сад. Перевірте проект міні-садків, які показують сукуленти і подивіться, як весело провести час з ними. Конструкції супер творчі, і навряд чи є шанс, що вам не сподобаються вони!

sullulentpinecones

Ви коли-небудь думали про посадку рослини? Домашні сукуленти -це імене те що вам потрібно. Таким чином, ви будете мати свої рослини унікальний для  міні-саду, які вразять усіх. Якщо ви хочете додатково прикрасити його, розмістіть  деякі декоративні камені і помістіть їх в горщики після того, як ви поклали шар грунту.

Є деякі речі, які ви повинні мати на увазі, якщо ви розмірковуєте над створенням міні сада.

 Сукуленти люблять багато світла, тому переконайтеся, що ви помістили їх біля вікна або де-небудь на вулиці. Крім того, вони не люблять що їх часто поливають, так що будьте обережні,  потрібно щоб грунт  бути повністю сухим, перш ніж додати ще трохи води. Якщо ви додали занадто багато води, не забудьте злити надлишок!

Ваш  домашній міні сад не повинен містити тільки рослини сукуленти.

Міні сади можуть бути дуже привабливим, коли ви додаєте різних рослин з різних кольорів і висот. Кактуси ще один елемент, який більшу частину часу поєднується з сукулентами. Ми повинні визнати, що ці дві ролини в поєднанні дають вражаючі результати.

Майже все,  може служити вам в якості плантатора, так бутьте мистецькими і перепрофілюйте деякі з пунктів у вас вже вдома. Коробка м'яти виявилася чудовим доповненням у ваш домашній міні сад!

Сукуленти у тренді в даний час, так що було б здорово, якщо ви перепрофілюєте деякі з цих садів в даний час. Ви будете в тренді, і ви будете мати ультра сучасний соковитий сад, який буде привертати увагу всіх, хто відвідує вас. Як ви їх любите? Я хотів би почути від вас, тому переконайтеся, що ви тримаєте мене в курсі в коментарях нижче. Дякую за перебування у нас, і повертайтеся завтра для більшого натхнення!