Вражаючі ідеї для  дизайну маленької спальні

Куди ви йдете, коли хочете уникнути суєти і шуму у повсякденному житті? Якщо ви хочете розслабитися після довгого божевільного і робочого деня, спальня може бути вашим ідеальним шлюзом.



Якщо ваша спальня невелика, ви повинні використовувати кожен куточок, щоб зробити її функціональною. Ви можете використовувати простір під ліжком або використовувати вашу стіну для зберігання речей. Ви повинні використовувати свою уяву і творчий потенціал, щоб зробити місце для зберігання багатьох речей в маленькі спальні і ваша кімната не буде захаращенна, що не дасть переповнятись негативними враженнями. Є мільйон меблів для спальні які ви можете придбати у інтернет-магазині, але я вибрав найкрасивіші, які змусять вас сказати, нічого собі.<img alt="маленька фіолетова спальня" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-purple-535x675.jpg" border="0" alt="" "/>



Ви можете використовувати зелений, синій, жовтий, рожевий і фіолетовий, як ваші основні кольори у спальні. Виберіть той, який вам подобається найбільше і що співпадає з вашим стилем і індивідуальністю. Через розміри приміщення, ви повинні поставити тільки істотну мебель, таку як ліжка, книжкові полиці і стілець. Ви можете розглянути питання про облаштування і сучасними меблями для спальні. Якщо ви класична людина, є багато традиційних і потрібних меблів та декор, що змусить вашу спальню виглядати карколомно.



<img alt="помаранчева спальня" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-orange-and-white-535x610.jpg"/>



У мене є деякі поради і рекомендації, які допоможуть вам збільшити простір для зберігання і зроблять маленьку спальню більш функціональною і організованою:



Очистіть вашу спальню від непотрібних речей



Щоб збільшити простір у вашій спальні, ви повинні очистити підлогу в першу чергу. Викиньте все, що захаращує об'єкт вашого номера і переконатися, що у вас є достатньо місця, щоб пересуватися.



Збільште простір стіни



На мій погляд, ми всі повинні уникнути пошкодження стін в наших маленьких спальнях з ціллю установки місця для зберігання речей або чогось ще. Крім того, порожні стіни створюють плоску поверхню і збільшують кімнату. Вигнута мебель заставить вашу спальню здаватися більшою. Теми океан і слід також хороші альтернативи, щоб максимізувати простір стіни.



<img alt="маленька спальня біла і сіра" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-white-and-gray-535x594.jpg"/>



<img alt="маленька спальня помаранчева" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-orange-535x669.jpg"/>



Масштабування мебелі для спальні в розмірі постелі



В якості найбільш важливих меблів для спальні, ліжко завжди повинно бути головним фокусом в спальні і повинно завжди переважати інші частини навколо нього. Весь інтер'єр повинен бути поміщений навколо вашого ліжка, навіть якщо воно не в центрі кімнати.



Місце для читання



Якщо у вас є невелика кімната, це не означає, що ви повинні витрачати менше часу на це. Ви можете використовувати безліч можливостей, які пропонуються для вас, щоб зробити його більш приємним і розслаблюючим місцем. Вільний куточок у вашій спальні може бути перетворений в прекрасну зону для читання з кріслом і торшером. Якщо у вас є більше місця, ви можете додати полицю і квіти, щоб прикрасити цю зону.



<img alt="маленька спальня коричнева і біла" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-brown-and-white-535x401.jpg"/>



<img alt="маленька деревяна спальня" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-wood-535x382.jpg"/>



Вибирайте кольори мудро



Яскраві кольори можуть збільшити вашу кімнату і зробити її яскравою і красивою, але це не означає, що ви повинні бути прив'язані тільки до білого. Ви можете використовувати додаткові акценти в кімнаті, поставивши подушки, постільні приналежності, килими та штори в темних тонах.



Картини та твори мистецтва



Один із родів живопису, прекрасна лампа на столі, яскраві вази повинні бути в кожній спальні. Вони гарні прикраси, які додадуть романтичний штрих і полегшать вашу кімнату.



<img alt="маленька спальня бежева" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-beige-535x315.jpg"/>



<img alt="маленька спальня зелена і біла" src="http://desingfor.at.ua/Spalny/1/small-bedroom-green-and-white-535x596.jpg"/>



Спасибі за читання! Насолоджуйтесь в решту дня, і залишайтесь в курсі з вмістом Desingfor.