Ремонт передпокою в хрущовці/

Хрущовки відрізняються від інших квартир тим, що вони мають невеликі розміри. Причому це стосується всіх кімнатах і приміщень, включаючи і передпокій, яка представлена ​​на наших фотографіях в дизайнерському виконанні.
Тому, при виконанні ремонту в передпокої слід брати до уваги обмеженість вільного простору даного приміщення. Але цей недолік можна перетворити навіть і в гідність, так як ремонт передпокою в хрущовці не зажадає величезної кількості будівельних матеріалів, і тому можна буде навіть заощадити гроші.
Є два варіанти подальшого розвитку подій: це ремонт передпокою в хрущовці своїми руками або ж виконання ремонту професійними фахівцями. Але другий варіант, звичайно ж, обійдеться для Вас дорожче. Тому розглянемо нижче, як зробити ремонт передпокою в хрущовці своїми руками і фото, що з цього вийшло.

Етапи ремонту передпокою в хрущовці.

1. Заміна вхідних дверей
Як правило, двері в старих квартирах, включаючи і хрущовки, теж досить старі і неміцні. Тому ремонт передпокої можна почати з заміни дверей. Зараз в магазинах і на ринку продається величезна безліч різних моделей дверей від різних виробників і з найрізноманітніших розцінками. Так що можна вибрати і бюджетні варіанти, і щось дорожче.
При заміні двері слід особливу увагу звертати і на фурнітуру. Вона може не просто прикрасити передпокій, але також і значно Вашу безпеку.
2. Ремонт підлоги
Після того, як Ви замінили двері, можете сміливо приступати до підлоги. Тут необхідно буде виконати демонтаж старого покриття.
Також як і стіни, підлоги в хрущовках теж можуть бути нерівні. Тому треба по можливості максимально вирівняти їх.

Після цього на чисту і суху поверхню слід нанести спеціальний полімерний герметик, який здатний забезпечити надійну гідроізоляцію.
Після висихання герметика створюємо бетонну стяжку.

А після всіх цих роботи виконуємо укладання підлогового покриття. Зараз на ринку продається величезна безліч найрізноманітніших підлогових покриттів на будь-який смак.

3. Ремонт стелі
Такі ремонтні роботи в квартирі хрущовці теж слід почати з видалення різних старих покриттів, а також і усунення різних дефектів, які є в міжповерховому перекритті. Після цього наноситься шпаклівка на очищену і суху поверхню.
Потрібно намагатися добитися максимально гладкої поверхні, в чому допоможе Вам шпаклівка. В якості заключного покриття при цьому може бути не тільки шпаклівка, але також і різні оздоблювальні матеріали (шпалери і інші).
4. Оздоблення стін
Перш ніж виконувати обробку стін, потрібно спочатку вжалити старі покриття - побілку, клей, шпалери, і інше. Залежно від певного виду покриттів, їх можна буде видаляти як звичайної губкою з водою, так і з використанням тільки спеціальних засобів, які зараз можна придбати в магазинах.
Вище був описаний процес ремонту з фото маленької передпокою в хрущовці. Підсумковий результат багато в чому буде залежати не тільки від розмірів передпокою в квартирі, але також і від Ваших смаків, уподобань і ідей.